LVRU

Šobrīd īpaši liels ir sīko zādzību skaits. Pēdējā laikā mediji bieži ziņo par automašīnu spoguļu zādzību skaita strauju pieaugumu. Parasti šādi noziegumi tiek veikti teritorijā bez apsardzes. Šāda veida noziegumus reti kad izdara profesionāli zagļi, tādēļ profesionāla apsardze var garantēt pilnīgu jūsu auto drošību. Efektīvas apsardzes risinājumi ir atšķirīgi, ja auto īpašnieks dzīvo privātmājā vai daudzdzīvokļu namā, tomēr efektīvus risinājumus atrast var vienmēr, stāsta Mustangs apsardze drošības speciālisti.

Automašīnu spoguļu zagļus valsts policija aizturot diezgan regulāri, tomēr Mustangs apsardze drošības speciālisti iesaka savlaicīgi domāt arī par sava auto drošību, jo spoguļu zādzība ir mazākais ļaunums, ko zagļi var nodarīt jūsu automašīnai. Parasti šāda veida zādzības tiek izdarītas diennakts tumšajā laikā, tādēļ auto īpašniekiem īpaši svarīgi ir nodrošināt auto drošību un apsardzi nakts laikā. Auto zagļi ir iemācījušies tikt galā arī ar auto signalizācijām, tādēļ ir nepieciešami daudz efektīvāki drošības risinājumi tādi, kā profesionāla apsardze

Ja dzīvojat daudzdzīvokļu namā ar auto stāvvietu, efektīvus risinājumus rast ir ļoti vienkārši, jo tāpat kā jums noteikti arī citiem nama iedzīvotājiem ir svarīga viņu auto drošība, kas var ievērojami samazināt apsardzes izdevumus. Viens no risinājumiem ir fiziskā apsardze. Šāds risinājums ir ļoti labs, jo apsardzes darbinieks visu laiku uzturēsies jūsu auto tuvumā un šādu apsardzes risinājumu iespējams ieviest nekavējoties. Tāpat fiziskā apsardze pie jūsu daudzdzīvokļu nama dos papildus drošību arī jūsu ģimenei. 

Pie daudzdzīvokļu nama ar auto stāvvietu ir iespējams uzstādīt video novērošanas kameras. Tomēr jebkurā gadījumā būtu vēlams, ka profesionāls apsardzes darbinieks veic videonovērošanu, lai nepieciešamības gadījumā varētu reaģēt un aizturēt ļaundarus. Tomēr, ja daudzdzīvokļu nama tuvumā nav auto stāvvietas, kurā iespējams nodrošināt apsardzi vai video novērošanu, labāk būtu meklēt netālu auto stāvvietu, kurā tiek nodrošināta apsardze. 

Dzīvojot privātmājā, risinājumi var būt atšķirīgi, jo bieži auto tiek novietoti auto garāžā.

Aprardze

Apsardze šajā gadījumā ir nepieciešama visai mājai vai pat privātīpašuma teritorijai. Signalizācija ir efektīvākais risinājums kā privātmājas apsardze, samērojot efektivitātes un izmaksu rādītājus. Ir iespējami vairāki signalizācijas veidi, kas visi ir vienlīdz efektīvi, bet tiek piemēroti vadoties pēc iespējamajiem tehniskajiem risinājumiem objektā un pasūtītāja vēlmēm. 

Mustangs apsardze apsardzes speciālisti iesaka jums savlaicīgi padomāt par jūsu auto drošību. Efektīvs auto apsardzes risinājums var nodrošināt papildus drošību arī jūsu mājās. Sazinieties ar Mustangs apsardze drošības speciālistiem, lai uzzinātu par iespējamiem apsardzes risinājumiem. Iespējams, arī Jūs tāpat kā daudzi citi Mustangs apsardze klienti radīsiet efektīvu risinājumu, kas neizmaksās daudz, bet radīs drošības sajūtu par jūsu ģimeni un īpašumu.