LVRU

Fiziskā apsardze ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem, ko piedāvā apsardzes firma Mustangs. Fiziskā apsardze tiek izmantota dažādu noliktavu, ražošanas telpu un cita teritoriju apsargāšanai. Parasti fizisko apsardzi izmanto kā pagaidu risinājumu pirms tiek uzstādīta pastāvīgā drošības sistēma, ja nav iespējamas citas apsardzes sistēmas vai kā arī papildus drošības garantija.

Apsardzes firmas Mustangs pārstāvji uzskata, ka kopumā apsardzes sistēmas ieviešana uzņēmumos palīdz, ne tikai aizsargāties pret ļaundariem, bet arī uzlabot kontroli pār personālu, piegādātājiem, klientiem, viesiem u.tml.. Šādu kontroli var palīdzēt veikt uzstādītas videonovērošanas kameras, video monitorings, kā arī profesionāla fiziskā apsardze.

Runājot par fiziskās apsardzes pakalpojumu izmantošanu birojos, ražošanas telpās, noliktavās un citās teritorijās, tad profesionāla apsardzes darbinieka kompetencē ir fiksēt un informēt atbildīgās personas par jebkuriem notikumiem, kas neatbilst aprakstam un noteikumiem par apsardzes darbinieka darba kārtību konkrētajā objektā. Atbildīgajām personām tiek ziņots par aizdomīgām darbībām, kuras veic, piemēram, kāds no piegādātājiem, darbiniekiem vai tamlīdzīgi. Ja apsardzes firma, kurai ir  jānodrošina  apsardzes pakalpojumi konkrētajā objektā ir kompetenta, tad fiziskā apsardze var būtiski uzlabot uzņēmuma drošības sistēmu. Mustangs apsardze standarta fiziskās apsardzes piedāvājums vidēji lielai apsargājamajai teritorijai ir sākot no 2,30  Ls/h.Runājot par fiziskās apsardzes pakalpojumu izmantošanu birojos, ražošanas telpās, noliktavās un citās teritorijās, tad profesionāla apsardzes darbinieka kompetencē ir fiksēt un informēt atbildīgās personas par jebkuriem notikumiem, kas neatbilst aprakstam un noteikumiem par apsardzes darbinieka darba kārtību konkrētajā objektā. Atbildīgajām personām tiek ziņots par aizdomīgām darbībām, kuras veic, piemēram, kāds no piegādātājiem, darbiniekiem vai tamlīdzīgi. Ja apsardzes firma, kurai ir  jānodrošina  apsardzes pakalpojumi konkrētajā objektā ir kompetenta, tad fiziskā apsardze var būtiski uzlabot uzņēmuma drošības sistēmu. Mustangs apsardze standarta fiziskās apsardzes piedāvājums vidēji lielai apsargājamajai teritorijai ir sākot no 2,30  Ls/h.

Fiziskā apsardzeFiziskās apsardzes pakalpojumi ir efektīvs risinājums arī kā drošības sistēmas sastāvdaļa privātmāju ciematos. Mustangs apsardze drošības speciālisti iesaka  ierīkot apsardzes posteni pirms iebraukšanas ciemata teritorijā, tādējādi tiks fiksētas visas personas, kuras iebrauc vai izbrauc no ciemata un jebkura veida trauksmes gadījumā profesionāli apmācīts apsardzes darbinieks reaģēs uz situāciju un pieņems lēmumus par turpmāko rīcību, lai novērtu jebkāda veida nevēlamas sekas. Šāds apsardzes sistēmas risinājums nodrošinās augstu efektivitātes un drošības līmeni, kā arī ievērojami samazinās apsardzes izmaksas ilgtermiņā.

Apsardzes firmaApsardzes firma Mustangs ir pieredzējusi fiziskās apsardzes nodrošināšanā gan rūpnieciskās teritorijās, gan tirdzniecības centros, gan arī publiskos pasākumos. Mustangs apsardze darbinieki ir rūpējušies par drošību gan uzņēmumu sporta spēlēs, gan pilsētas svētkos, gan operas svētkos Siguldā, gan citos publiskos pasākumos. Šādos publiskos pasākumos parasti notiek cieša sadarbība starp apsardzes firmas darbiniekiem un konkrētās pašvaldības policijas darbiniekiem. Apsardzes darbinieku klātbūtne publiskos pasākumos ir ārkārtīgi svarīga, īpaši, ja pasākumi notiek diennakts tumšajā laikā vai tie ir saistīt ar jebkāda veida paaugstinātu risku. Fiziskās apsardzes izmaksas ir atkarīgas no vairākiem faktoriem, piemēram, pasākuma vietas, ilguma, pasākuma apmeklētāju skaits u.tml.. Parasti viena apsardzes darbinieka izmaksas stundā publiskos pasākumos ir sākot no 3,00 Ls/h.

Lai uzzinātu par drošības sistēmu ierīkošanas un uzturēšanas iespējām un izmaksām Jūsu privātmājā vai dzīvoklī sazinieties ar apsardzes firmas Mustangs speciālistiem.