LVRU

Dzīvojot privātmājā, nereti nākas sastapties ar drošības jautājumu. Parasti par drošību tiek domāts brīžos, kad dzirdam, ka netālā kaimiņa māja ir aplaupīta vai kāda paziņas īpašumam ir nodarīti zaudējumi. Ģimenes un īpašuma drošība ir vieni no svarīgākajiem priekšnoteikumiem, lai mēs savās ikdienas gaidās justos brīvi. Ir vairāki veidi kā nodrošināt drošību īpašumā, tomēr visefektīvākais izmaksu un tehnisko risinājumu ziņā ir signalizācija.

Apsardzes firma Mustangs apsardze jau vairākus gadus nodarbojas ar signalizācijas sistēmu ierīkošanu īpašumos. Signalizācijas ierīkošana atkarībā no pasūtītāja vēlmēm un prasībām ir iespējama vairākos līmeņos. Kā stāsta Mustangs apsardze speciālisti visbiežāk nākas ierīkot signalizāciju, kas reaģē uz logu vai durvju atvēršanu. Tā kā lielākajā daļā īpašumu tiek uzstādīti tā saucamie PVC jeb pakešlogi, kurus ļaundari parasti atver nevis izsit, tad signalizācijai pie logu atvēršanas ir būtiska nozīme. 

Tāpat privātmājās bieži tiek izmantotas signalizācijas sistēmas, kuras iespējams ieslēgt jeb aktivizēt pa zonām. Ir iespējams uzstādīt tādu signalizācijas sistēmu, kas tiek aktivizēta tikai pirmajā stāvā. Piemēram, naktī, kad ģimene guļ augšstāvā tiek ieslēgta signalizācija pirmajā stāvā, kas ļauj jums un jūsu ģimenei justies droši. Gadījumā, ja trauksmes signāls tiek sūtīts uz apsardzes firmas posteni, parasti pasūtītājs izmanto arī trauksmes signāla pults pakalpojumus. Šādos gadījumos ir iespējams, ka katram ģimenes loceklim, kas dzīvo īpašumā ir trauksmes signāla pults, kas ir viegli pieejama trauksmes gadījumā. Šādā gadījumā pastāv iespēja, ka signalizācija jeb trauksme tiek aktivizēta ja kādam no mājiniekiem ir radusies nedrošības sajūta vai ir aizdomas par to, ka īpašumā ir notikusi ielaušanās. 

Tāpat papildus drošībai signalizācijas sistēmas ir iespējams uzstādīt arī ārpus dzīvojamās mājas jeb īpašuma teritorijā. Mustangs apsardze drošības speciālisti stāsta, ka šobrīd klienti jau izvēlas kompleksus apsardzes vai signalizācijas sistēmas risinājumus. Jo sen ir pierādījies fakts, ka drošības jautājumos skopais maksā vairāk. 

Signalizācijas ierīkošana ir jāveic pie īpašuma celtniecības vai remonta, tad visefektīvāk iespējams izplānot kabeļu un sensoru izvietojumu tā, lai tie netraucētu interjeram.  

signalizacija

Mustangs apsardze speciālisti komentē, ka visi klienti atzīst faktu, ka signalizācijas ierīkošana atmaksājas. Lai arī sākotnēji klientam ir jāinvestē sistēmas iegādē un uzstādīšanā, tomēr signalizācijas sistēmas apkalpošanas un uzturēšanas izmaksas mēnesī ir salīdzinoši nelielas ar drošības sajūtu, ko tā sniedz jūsu ģimenei un īpašumam. 

Sazinieties ar Mustangs apsardze drošības speciālistiem, lai iegūtu informāciju par to kādas signalizācijas sistēmas ir labāk piemērotas jūsu īpašumam un ģimenes dzīves stilam.